top of page
Christmas Cards
🏷️ 50% ПОПУСТ на СИТЕ анализи
од 25 ДЕКЕМВРИ до 25 ЈАНУАРИ!

Бидејќи нè очекува тежок зимски период проследен со разни акутни респираторни инфекциии, ковид и пост-ковид синдроми, како и загадување на воздухот, со цел да им помогнеме на граѓаните во овој тежок финансиски период - воведуваме 50% попуст на СИТЕ биохемиски и хематолошки анализи!

➡️ На пример:​

  • Oсновен пакет – 300 ден на 150 ден

  • CRP – 350 ден на 175 ден

  • ЛУ1 – 500 ден на 250 ден

  • Д-димери – 1200 ден на 600 ден

  • Нутритивен/инхалаторен/педијатриски алергиски панел – 3000 ден на 1500 ден

  • Целосен алергиски пакет за деца – 4500 ден на 2250 ден

  • Тироидни хормони скрининг – 2500 ден на 1250 ден

  • Гинеколошки пакет – 4300 ден на 2150 ден

  • Целосен интернистички пакект – 6000 ден на 3000 ден

➕ Исто така, со една направена анализа добивате и дополнителен попуст на д-димери: од 1200 ден на 300 ден!

📌☎️📩 За повеќе информации пишете ни порака на социјалните мрежи, e-mail на info@zml.mk, или пак јавете се на +389 2 2650 103. Ќе нè најдете во населбата Скопје Север, наспроти Point Retail Park во објектот на Viva Fresh Store, секој работен ден од 07:30 - 15:00.

Среќни празници Ви посакува тимот на
ZAN MITREV LABS - лабораторија за сите граѓани! 

 

🎅 🎄 🦌 🎁 ⛄ 

bottom of page